IrinaTosheva.com

Веруваме дека за Ирина Тошева повеќе не треба да пишуваме никакви воведи, со клик на името ќе видите што сè досега сме објавиле за нејзината работа во последниве три години :)

Нашата најнова соработка на повик од Ирина е да покажеме дека нејзината најнова колекција е едноставно нослива, во наш лежерен стил во повеќе варијанти и уште побитно – на сите девојки без разлика на личниот стил или градбата на телото.

Избравме две маички со различен принт на материјалот и различен крој – Ива со тенки прерамки и отворен страничен дел со принт кој делува како да потонувате во водата, а Сандра со пошироки вкрстени прерамки со отворен грб, игра со материјалот во задниот дел и принт од меурчиња за пукање под стрес, кои Ирина ги делеше и на самата ревија :) Калина одбра да носи сако од штоф сатен со затворање во стил на кимоно и ни ја покажа лежерната страна на бизнис стилот во комбинација со цветна кошула.

Поводот за оваа соработка е новоста на Ирина – отварање на нејзиниот вебсајт кој содржи и е-продавница, па трк на irinatosheva.com да си ги најдете вашите фаворити! ;)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

We believe that we don’t even have to write any introduction for Irina Tosheva, clicking the name will lead you to everything we’ve published already about her work in the last three years :)

Our latest collaboration with Irina is to show that her latest collection is simply wearable, in our own casual stayle in multiple ways and even more important – by every girl no matter her personal style or her body shape.

We chose two sleevless shirts with different prints and cuts – Iva with thin straps and open side with a print that seems like your eyes are diving into deep water, and Sandra with broader straps with open back, a playful cut of the fabric in the lower back and a print with stress-popping-bubble-wrap which was also shared among the audiance before her runway show :) Kalina chose a kimono style blazer made of bonded satin to show us the casual side of the business styling paired with a floral shirt.

The occasion for this collaboration are Irina’s news – starting her own website including an e-shop, so click around irinatosheva.com and find your favorites! ;)

Facebook CommentYou may also like