Билети за Fashion Weekend Skopje добива…

Во вторникот ве известивме дека my:time доделуваат карта (која важи за двајца) за Fashion Weekend Skopje, а денес го имаме задоволството да го споделиме добитникот :)

По случаен избор со помош на random.org беше одбран 23тиот одговор :)

Дваесет и трета по ред ни пиша Сања Најдовска која си одбра супер саатче од Miss Sixty :)

Сања, би те замолиле да ни пратиш твои контакт податоци на team@skopjecasual.mk :)

Гооолемо благодариме за сите кои се вклучија во натпреварот, ветуваме дека ќе се потрудиме да има што повеќе убави фотки од ревијата со кои би ви ја пренеле атмосферата што поблиску до вас, каде и да сте :)

Facebook CommentYou may also like