Стефанија Насеска | Stefanija Naseska AW 14/15 @ FWSK

Колекцијата на Стефанија Насеска ја отвори блузон комбиниран со ѕвонеста сукња, по кој следеа панталони во риги со долг капут и сива маичка. Треба ли да објаснуваме повеќе? :)

Кирилицата на Стефанија беше уживање за лежерните очи :) Многу риги, многу убави комбинации на бои (“mustard” жолта со црна, we liiike! :) бомбер јакнички, интересни капути, спомнавме мнооооогу риги?

Уживајте во фотките додека ние се одлучуваме што попрво сакаме да носиме :)

English translation at the end of the post.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Stefanija Naseska’s collection was opened with a bell skirt and sports shirt, followed by striped pants, long coat and gray shirt. Need we say more?

Stefanija’s cyrilic was a sight for casual eyes :) Lots of stripes, lots of beautiful color combinations (mustard yellow and black, we liiiike! :), bomber jackets, interesting coats, did we mention loooots of stripes?

Enjoy browsing through the photos while we’re figuring out what we want to wear first :)

Facebook CommentYou may also like