Search results

22 results found.

Нова колекција на Indog: Eternal Youth | New collection by Indog: Eternal Youth

Многу пати имаме пишувано за и со Indog :) Веројатно веќе очекувате, нова сезона, време е за нова колекција! :)

Зимската колекција под име Eternal Youth според Indog инспирира и потсетува на духот на 80-тите. Испреплетени се влијанијата на Frank Ocean, Youth of Today и скопската субкултура. Препознатливите блузони овој пат се во јака портокалова боја, имајќи за цел да асоцираат на модата на 80тите. Баш затоа и самите принтови се направени со сито графика, потоа мултиплицирана на фотокопир технологија.

Повеќе инфо за „Eternal Youth“ можете да најдете тука.

Повеќе | More >