Search results

75 results found.

Шести роденден! | Sixth birthday!

Блогот ни е спремен за тргнување во школо! :) Вчера го прославивме шестиот роденден и овој пост веќе традиционално е едно големо фала за сите што беа и се дел од нашата приказна. Фала ви на сите што дојдовте вчера и ни ја разубавивте вечерта, фала Кантина што бевте супер домаќини, фала Гоце што ни спреми закон роденденски микс (ќе го споделиме наскоро :)), фала ви за секој лајк, шер, коментар во сите овие шест години! :)

Секој роденден ни е инспирација да правиме повеќе и да продолжиме подобро, се радуваме што ве имаме и ќе можеме да си споделуваме кежуалски муабетчиња уште мнооогу многу години :) Ова се само дел од фотките од вчера, останатите ве чекаат вечерва, тука: https://www.facebook.com/skopjecasual/

English translation at the end of the post.

Повеќе | More >
1 2 3 9